Somiera, pat pliant - Hitmag.ro!

Somiera, pat pliant - Hitmag.ro!

Sorteaza dupa:
Arata:

Sa utilizati o somiera de calitate este sinonim cu a primi ore de somn odihnitor pentru a va putea reface organismul dupa o zi de activitate. Combinatia intre somiera si saltea reprezinta factorul cheie care ofera acel nivel de confort pe care fiecare dintre noi il cautam la odihna prin somn.

Nu este suficient sa detineti o saltea noua si adaptata greutatii si stilului de a dormi. In completare o somiera va oferi suportul perfect pentru o astfel de saltea, ii va asigura ventilare corespunzatoare si nu in ultimul rand elasticitate suplimentara, esentiala in ecuatia definirii calitatii intregului pat pentru odihna. Bineinteles exista si optiunea de pat pliant dar pentru n somn odihnitor, in detrimentul unui pat pliant se prefera o somiera cu saltea. Cand ai de ales dintr-o gama larga de paturi pliante este simplu sa iti alegi produsul potrivit

O somiera pat se alege in functie de spatiul pe care il detineti in conditiile in care inca nu ati cumparat inca salteaua. Este de dorit sa verificati dimensiunile de somiere pe site-ul hitmag.ro simultan cu dimensiunile disponibile pentru saltele. Fie ca veti alege o somierapat pentru o persoana sau o somiera dubla pentru doua persoane, fiecare model detine caracteristici speciale de calitate si constructie.

Cadrul si picioarele sunt confectionate din metal tratat special si vopsit in camp electrostatic, iar lamelele elsatice sunt din lemn de fag prelucrat incat sa suporte fara dificultate arcuirea si revenirea la pozitia initiala. In plus o somiera poate fi reglata in privinta inaltimii de la podea pentru ca picioarele ei sunt ajustabile.

Folosind ca suport pentru saltea o somiera primiti inca un beneficiu. Usurinta cu care puteti realiza relocarea ansamblului somiera - saltea, in alta pozitie in camera, ori in alta locatie. Este evidenta diferenta de greutate pentru o somiera in comparatie cu un pat confectionat din placi de PAL.

Cele mai multe informatii despre dimensiuni, greutate, calitate si tipul materialului pentru o somiera sunt disponibile in descrierea fiecarui produs din aceasta categorie pe site-ul hitmag.ro.