Scaun bar

Scaun bar

Sorteaza dupa:
Arata:

Un scaun bar elegant va completa impecabil amenajarea interioara a barului pe care l-ati proiectat in propria locuinta, sau a celui amplasat in interiorul unui local. Cand urmariti sa achizitionati scaune bar este important sa decideti asupra catorva caracteristici pe care acestea trebuie sa le intruneasca in ideea de a oferi confort maxim, dar si pentru a sustine elementele generale de design ale zonei barului.

In oferta site-ului hitmag.ro gama de produse scaun bar prezinta modele care va pot usura alegerea datorita stilului in care sunt proiectate, dar si a nivelului de confort pe care il ofera.

Cele mai importante detalii se refera la forma sezutului pentru un scaun bar. Acesta poate fi rotund sau rectangular, iar modalitatea de tapitare este de cele mai multe ori realizata cu piele ecologica care acopera materialul moale dedicat confortului. Spatarul este de regula de inaltime mica si fix, el facand parte din structura de baza a unui scaun bar.

Partea de sprijin la sol poate fi fabricata din otel cromat care devine element de design distinctiv in estetica generala pentru scaune bar, insa la fel de elegant va fi si un scaun bar confectionat din lemn de densitate mare. Sezutul pentru majoritatea produselor scaune bar este rotativ.

Paleta de culori este diversificata, precum si combinatiile intre nuantele pernelor si partilor metalice care sustin un scaun bar. Ca atare alegerea ar putea fi uneori dificila datorita acestor aspecte extrem de variate, insa cu putina rabdare aveti sansa de a cumpara cel mai special set de scaune bar pentru acasa sau pentru afacerea pe care o veti deschide in curand.

Urmarind gama de produse scaun bar pe site-ul hitmag.ro sunteti cu un pas mai aproape de finalizarea unui proiect care ofera nu doar relaxare dupa o zi de lucru, dar si socializare impreuna cu prietenii.