Saltea antiescare pret

Saltea antiescare pret

Sorteaza dupa:
Arata:

O saltea antiescare este indicata in prevenirea escarelor, sau pe durata tratamentului dupa aparitia acestora, in cazul persoanelor imobilizate la pat din diferite motive medicale. Escarele sunt printre cele mai periculoase si greu de tratat rani care se produc prin presiunea exercitata de greutatea corpului asupra unor zone ale acestuia.

Eficienta este dovedita pentru o saltea antiescare la un pret ok si in marea majoritate a cazurilor prevenirea este de dorit prin folosirea acestui produs medical pe durata imobilizarii la pat a pacientului. Chiar si in cazurile in care escarele sunt instalate, insa a fost declansat un tratament medical, o saltea antiescare nu poate fi substituita cu nimic altceva si concura direct la reusita tratamentului si imbunatatirea evidenta a starii de sanatate a pacientului.

In functie de starea in care se afla pacientul si cu ajutorul indicatiilor medicului curant, puteti alege din gama variata de saltele antiescare ieftine disponibile pe site-ul hitmag.ro.

Functionarea pentru o saltea contra escarelor se bazeaza pe pomparea si evacurea continua a aerului furnizat de pompa cu care este dotata. Aceasta miscare a aerului se face intr-un circuit dublu si separat de camere pentru aer. In acest mod o saltea antiescare va avea zone de presiune diferite pe toata suparafata sa, aplicandu-se un masaj continuu si total al zonelor cu care corpul intra in contact cu salteaua.

Rezultatul utilizarii continue a unei saltea escare este repunerea in circulatie normala a sangelui in zonele de presiune si eliminarea riscului aparitiei escarelor sau grabirea vindecarii celor care sunt deja prezente.