Paturi supraetajate

Paturi supraetajate

Sorteaza dupa:
Arata:

Beneficiile unui pat supraetajat?

Principalul beneficiu al unui pat supraetajat este faptul ca ajuta la economia de spatiu, fiind un obiect de mobilier practic si util. In plus, ansamblarea sa este simpla si rapida si nu necesita ajutor specializat.
Un pat suprapus ofera conditii maxime de siguranta, atat timp cat materialele din care este fabricat sunt de calitate superioara. Poate fi folosit deopotriva de adulti si de copii, iar dimensiunile patului sunt optime pentru confortul celor care il folosesc.
Un alt beneficiu este ca, in general, paturile suprapuse au un design simplu, astfel ca se potrivesc in aproape orice incapere.

Care sunt cele mai vandute paturi suprapuse?
Cele mai vandute paturi suprapus sunt cele care au o structura de rezistenta solida, fiind confectionate din lemn sau din metal, si care sunt usor de montat. Deoarece patul trebuie sa se se potriveasca, din punct de vedere vizual, cu decorul camerei, cele mai vandute paturi supraetajate sunt cele care au un design simplu si culori care pot fi cu usurinta integrate in incaperea deja amenajata.
Paturile supraetajate care sunt prevazute cu scara de urcare si au grilaj la patul de sus, pentru un nivel sporit de siguranta, au un avantaj, precum si cele care dispun de spatii de depozitare, mai ales cand urmeaza a fi folosite de copii.

Cum sa aleg un pat supraetajat?
Un pat supraetajat trebuie ales tinandu-se cont, in primul rand, de nivelul de siguranta si calitate oferite. Este important ca structura sa fie rezistenta si sa fie construita fie dintr-un metal dur, fie din lemn.
Dimensiunile patului sunt un alt detaliu important, deoarece ele trebuie luate in considerare pentru ca patul supraetajat sa se incadreze in spatiul de care dispune cumparatorul. Cele mai multe paturi nu includ si salteaua, astfel ca, daca detineti deja o saltea acasa pe care doriti sa o utilizati in continuare, este bine sa acordati atentie specificatiilor patului pe care intentionati sa il cumparati, astfel incat salteaua sa fie conforma.
Unele paturi contin si sertare - ele pot reprezenta un aspect important mai ales pentru cei care nu dispun de mult spatiu in locuinta si au nevoie de locuri suplimentare de depozitare.