Cum Platesc

PLATA PRODUSELOR

  • Numerar, la livrare (sistem ramburs): Permite achitarea comenzii in momentul livrarii. Chitanta este eliberata de catre firma de curierat. Pentru persoanele juridice limita de plata este de 5.000 lei numerar pe zi iar pentru persoanele fizice limita de plata este de 10.000 lei numerar pe zi.
  • Prin OP banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al nostru se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp La inregistrarea comenzii aveti posibilitatea sa solicitati plata prin banca, prin bifarea optiunii de emitere a facturii proforma. Plata se face doar in baza acesteia si va fi emisa dupa confirmarea disponibilitatii produselor. Factura proforma este valabila 5 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea banilor in contul nostru sau dupa transmiterea pe mail al OP-ului  bancar. Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforma.
  • Online cu cardul prin intermediul platformei Mobilpay.  Pentru a te proteja pe tine si pe clientii tai, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure. La lansarea platii prin Mobilpay , aveti optiunea de plata in 6 rate DOBANDA "0" la urmatoarele banci acreditate: BRD – Societe Generalle, Credit Europe, Garanti Bank, Alpha Bank, BT – Banca Transilvania