Pompa piscina

Pompa piscina

Sorteaza dupa:
Arata:

Conditia utilizarii in siguranta si cu usurinta din punct de vedere al intretinerii de piscine supraterane implica completarea cu o serie de accesorii care ajuta la punerea in functiune, mentinerea curateniei si a confortului in piscine de gradina si extind durata de utilizare a produsului.

Primul si cel mai util accesoriu pentru piscine gonflabile este pompa piscina care nu trebuie sa lipseasca din setul de accesorii pentru acest tip de piscina. Este de la sine inteles ca umplerea cu aer a peretilor unor astfel de piscine este greu posibila in alte conditii, in schimb cu o pompa piscina dedicata pentru aceasta cerinta lucrurile se vor rezolva rapid. Retineti insa ca in functie de dimensiunea piscinei timpul alocat pentru punerea ei in folosire difera, ca atare atunci cand va grabiti luati-va timp suplimentar si utilizati intotdeauna o pompa piscina de calitate.

Tot in legatura cu notiunea de pompa piscina, este de dorit ca atunci cand decideti sa montati o piscina cu volum mai mare de apa, de regula o piscina cadrul metalic, de mare utilitate este o pompa piscina pentru umplerea si golirea apei din bazinul acesteia. Este un produs foarte simplu de utilizat si care ofera o viteza excelenta de lucru. Debitul se ridica la 130 de litri pe minut, atat la umplere cat si la golire, iar rata de consum este de doar 300W.

Odata ce piscina preferata este deja montata si incepe sa fie utilizata se presupune ca aceasta va ramane pe pozitie pe toata durata sezonului estival. Acest lucru este de dorit pentru ca distractia zilnica trebuie sa continue, insa vine la pachet si cu necesitatea unor masuri de protejare legate de curatenia din piscina de curte. Cea mai simpla metoda care nu doar ca va mentine curatenia apei, ci si eventualele tratamente pe care le aplicati in apa prin dizolvarea de substante piscina, este montarea rapida a unei prelata piscina.

O prelata piscina este aleasa in functie de forma si dimensiunea piscinei, fiecare dintre marimi fiind confectionate din acelasi material de calitate si care este capabil sa respinga razele utraviolete care de regula provoaca distrugerea tratamentelor cu substante piscina.

Nu este de neglijat nici aportul adus de prelata piscina in privinta pastrarii curateniei luciului apei din piscina gonflabila, sau alte piscine cadru metalic, in special atunci cand capriciile vremii pot aduce resturi vegetale si de oricare alt tip in timpul furtunilor de vara.

Din categoria accesoriilor care ridica si mai mult placerea si in special confortul utilizarii de piscine in general, aratam ca un incalzitor piscina pasiv va extinde si mai mult timpul pe care il puteti petrece in apa din piscina. Este vorba despre un produs care nu consuma in niciun fel energie conventionala, ca atare nici nu polueaza atat timp cat ulterior reciclarea sa se va face corect.  Un incalzitor piscina pasiv va prelua energia solara si o va transmite direct in apa realizand o incalzire uniforma.

Este suficient sa intindeti seara acest model de incalzitor piscina pe luciul apei din piscina pentru ca a doua zi sa gasiti la vremea pranzului apa deja incalzita, lucru care in mod obisnuit nu s-ar petrece atat de rapid mai ales dupa unele nopti mai reci. Cel mai util este sa acoperiti toata suprafata luciului de apa cu astfel de incalzitor piscina pentru a fi siguri ca efectul va fi de cea mai buna calitate.

Pentru mentinerea la un standard cat mai bun a calitatii apei din piscina, cautati sa folositi periodic, sau ori de cate ori este necesar, substante piscina sigure, in special atunci cand posesorii distractiei din apa sunt copiii. Vorbim aici despre tratamente cu substante piscine care sunt acreditate in UE, prin urmare riscurile utilizarii sunt zero.

In anumite conditii ar putea fi necesar ca atunci cand apa nu este perfect limpede, prin urmare filtrul de nisip nu reuseste sa retina particulele cele mai fine, sa utilizati Floculant care se aplica direct in sistemul de filtrare cu nisip. Si de aceasta data efectul obtinut este foarte bun, iar limpezimea apei din oricare piscina supraterana va fi perfecta.

Avand la indemana aceste produse, incepand cu cele de tipul pompa piscina pentru punerea in utilizare sau depozitare pe timp de iarna, trecand la cele de intretinere curenta pasiva de tipul prelata piscina, ridicarea confortului cu incalzitor piscina si tratamente cu substante piscina si Floculant, va ramane doar sa le utilizati pentru a primi suma de beneficii ce decurg pe termen lung in legatura cu utilizarea de piscine de curte.