Pat supraetajat, paturi supraetajate - Hitmag.ro

Pat supraetajat, paturi supraetajate - Hitmag.ro

Sorteaza dupa:
Arata:

Un pat supraetajat reprezinta cea mai utila solutie pentru dormitorul copiilor atunci cand spatiul nu este generos. Se obtine pe loc o zona suplimentara pentru joaca celor mici, sau pentru amplasarea de unui dulap pentru depozitarea hainutelor, ori a unui birou pentru teme.

La prima vedere s-ar putea crede ca aceste paturi suprapuse nu sunt sigure pentru copii, in special in ceea ce priveste zona de dormit superioara. In realitate nu este cazul sa va ingrijorati pentru ca un pat metalic care este detinat copiilor este proiectat aparte in comparatie cu oricare alte paturi supraetajate.

In lista de paturi metalice ce este afisata pe site-ul hitmag.ro in sectiunea dedicata, aveti de ales intre mai multe modele, fiecare dintre ele avand design si modalitati de utilizare particularizata.

Este simplu de observat ca structura metalica pentru paturi suprapuse este proiectata si construita din materiale cu imbinari rigide si sectiuni suficient de solide pentru a mentine intreaga structura pe pozitie dupa montare. In plus un pat suprapus este dotat cu un element de siguranta pe aproape jumatate din lungimea sa, incat copilul sa nu se poata rasturna din pat in timpul somnului. Scarita de urcare spre patul superior este la randu-i perfect fixata, nu poate aluneca si nu se poate desprinde de structura acestor paturi metalice suprapuse. Sunt disponibile modele de paturi suprapuse care se pot transforma in paturi individuale, lucru ca extinde convenabil modalitatea de utilizare ulterioara.

Oricand pe hitmag.ro puteti sa obtineti toate informatiile direct din descrierile produselor din gama de paturi suprapus pentru a completa eficient si economic spatiul de odihna al copiilor.