Mobilier bucatarie

Mobilier bucatarie

Subcategorii

Sorteaza dupa:
Arata:

Alegerea unui mobilier bucatarie trebuie facuta in acord direct cu designul pe care l-ati proiectat in zona destinata acestui spatiu. Culoarea peretilor si a podelei, nuanta perdelelor si finisajul general al electrocasnicelor de bucatarie sunt puncte de reper pentru a alege, spre exemplu un set masa si 4 sacune pentru bucatarie.

Producatorii acestor seturi de bucatarie acorda interes justificat pentru designul si proiectarea acestor produse pe care acum le puteti achizitiona alegand din oferta hitmag.ro. Spatiul disponibil este un criteriu inportant pentru alegerea de mobilier de bucatarie, astfel ca puteti opta pentru un set masa si 4 scaune, sau pentru spatii mai restranse va sunt prezentate seturi de bucatarie cu masa si 2 scaune.

Materialele din care sunt fabricate sunt de regula metal vopsit in camp electrostatic pentru suportul mesei si al scaunelor, blatul mesei fiind confectionat din MDF. Designul general imbina perfect forma blatului cu cea a sezutului scaunelor pe care il puteti alege fie cu suport ferm din acelasi material cu blatul mesei, fie acoperit cu material moale si panza din material sintetic. Pentru protejarea pardoselei si eliminarea zgomotului produs la miscare, picioarele unui set bucatarie si 4 scaune sunt prevazute cu capace din material plastic.

Caracteristica generala pentru oricare mobilier bucatarie este ca se va putea intretine extrem de usor prin spalare direct cu apa si detergent, obtinand rapid un nivel de igienizare perfect. Gratie calitatii materialelor cu care se fabrica seturi de bucatarie utilizarea lor pe termen lung este garantata atat timp cat si intretinerea este la un nivel bun.

Rezervati-va timp si analizati fiecare dintre aceste modele de mobilier bucatarie listate pe site-ul hitmag.ro pentru a completa cu eleganta un proiect de amenjare interioara nou, sau pentru reimprospatarea celui existent.