Incalzitor terasa

Incalzitor terasa gaz

Sorteaza dupa:
Arata:
Arzator corp tabla Zilan, 1 arzator, putere 3kw

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

64.00lei
Arzator fonta Zilan, 3 arzatoare, putere 9kw

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

129.00lei
-35%
Incalzitor soba din ceramica Ecostar pe GPL la butelie

Soba mobila pe gaz Ecostar; Invelis din tabla galvanizata; Grilaj de protectie; Poate fi folosita..

199.00lei 129.00lei
-23%
Soba gaz GPL EcoStar 198D, 3 trepte de putere, sistem siguranta lipsa gaz, furtun si ceas

Soba pe gaz GPL Butelie, Putere Max 4.100 W, cu 3 trepte de putere, portabila pe roti, aprindere pie..

389.00lei 299.00lei
Soba gaz Zilan 8458, 3 trepte de putere, sistem siguranta lipsa gaz

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

399.00lei
Soba gaz Tesy 168D, 3 trepte de putere, sistem siguranta lipsa gaz

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

430.00lei
Incalzitor terasa Alcopa 10Kw

Garantie Transport Livrare 2 ANI 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

549.00lei

Metinerea confortului in spatii exterioare cum sunt terasele se poate realiza excelent prin folosirea unor incalzitoare terasa. Aceste dispozitive de incalzire terasa functioneaza ca surse radiante caloric si sunt alimentate electric sau prin intermediul unor butelii cu combustibil propan sau butan.

Nivelurile de securitate in timpul utilizarii sunt la cel mai inalt grad deoarece producatorii trebuie sa demonstreze ca produsele lor repecta in timpul functionarii toate normativele europene in privinta folosirii de gaze imbuteliate sub presiune in recipienti specializati.

Ca atare pe site-ul hitmag.ro veti putea un incalzitor terasa ale caror specificatii si detalii in privinta consumului si modalitatilor de utilizare sunt prezentate in descrierile acestora.

Manevrabilitatea si folosirea usoara sunt foarte bune pentru ca sistemele de incalzitoarele terasa sunt dotate cu roti pentru deplasare, iar secventa de pornire se face prin intermediul unui buton ce actioneaza dispozitivul piezoelectric pentru aprinderea flacarii.

Securizarea utilizarii este bazata pe trei niveluri si anume: sistemul de protectie care depisteaza lipsa flacarii gaz, sistemul de protectie care monitorizeaza prezenta oxigenului si sistemul de protectie care opreste alimentarea cu combustibil in cazul rasturnarii incalzitorului terasa

Bazandu-va pe aceste prime informatii, verificati cu atentie toate detaliile pe site-ul hitmag.ro si veti avea posibilitatea de a alege sisteme incalzire terasa in coordonare cu spatiul in care doriti sa le utilizati. Profitati prin urmare de aer curat chiar si atunci cand temperaturile de seara incep sa scada punand in functiune un incalzitor terasa.