Incalzitor terasa

Sorteaza dupa:
Arata:

Metinerea confortului in spatii exterioare cum sunt terasele se poate realiza excelent prin folosirea unor incalzitoare terasa. Aceste dispozitive de incalzire terasa functioneaza ca surse radiante caloric si sunt alimentate electric sau prin intermediul unor butelii cu combustibil propan sau butan.

Nivelurile de securitate in timpul utilizarii sunt la cel mai inalt grad deoarece producatorii trebuie sa demonstreze ca produsele lor repecta in timpul functionarii toate normativele europene in privinta folosirii de gaze imbuteliate sub presiune in recipienti specializati.

Ca atare pe site-ul hitmag.ro veti putea un incalzitor terasa ale caror specificatii si detalii in privinta consumului si modalitatilor de utilizare sunt prezentate in descrierile acestora.

Manevrabilitatea si folosirea usoara sunt foarte bune pentru ca sistemele de incalzitoarele terasa sunt dotate cu roti pentru deplasare, iar secventa de pornire se face prin intermediul unui buton ce actioneaza dispozitivul piezoelectric pentru aprinderea flacarii.

Securizarea utilizarii este bazata pe trei niveluri si anume: sistemul de protectie care depisteaza lipsa flacarii gaz, sistemul de protectie care monitorizeaza prezenta oxigenului si sistemul de protectie care opreste alimentarea cu combustibil in cazul rasturnarii incalzitorului terasa

Bazandu-va pe aceste prime informatii, verificati cu atentie toate detaliile pe site-ul hitmag.ro si veti avea posibilitatea de a alege sisteme incalzire terasa in coordonare cu spatiul in care doriti sa le utilizati. Profitati prin urmare de aer curat chiar si atunci cand temperaturile de seara incep sa scada punand in functiune un incalzitor terasa.