Dulap metalic Hitmag.ro

Dulap metalic Hitmag.ro

Sorteaza dupa:
Arata:

Un dulap metalic ca element de mobilier in cadrul unei firme este esential pentru pastrarea in siguranta a documentelor zilnice cu care se lucreaza, insa poate fi utilizat in functie de configurarea acestuia si ca vestiar metalic pentru personal.

Desi prima impresie ar fi ca un dulap metalic nu este atat de estetic ca un alt corp de mobilier, din lemn spre exemplu, beneficiile pe termen lung sunt certe in favoarea acestui tip de produs. Structura sa metalica este tratata si vopsita in asa fel incat nu va fi afectata de umezeala, iar vopseaua nu se va exfolia. Nivelul de incarcare cu greutate pe rafturile unui fiset metalic este net superior fata de oricare alt raft din lemn sau PAL. Intreaga structura a unui astfel de dulap metalic sau fiset metalic nu se va deforma in timp si va suporta mult mai usor si fara efecte asupra sa mutari dintr-o locatie in alta.

In functie de nivelul la care considerati ca produceti documente, sau orice alte materiale ori produse pe care doriti sa le depozitati intr-un fiset metalic, se va putea alege din gama de produse pusa la dispozitie pe hitmag.ro.

Pentru angajati este extrem de util si igienic sa stie ca hainele sau alte bunuri personale sunt lasate intr-un vestiar metalic pe durata programului de lucru. Acest tip de produs este special construit pentru a permite ventilarea interiorului. In plus un vestiar metalic asigura intimitatea si siguranta efectelor personale, fiind dotat cu yala.

Verificati si produsele din gama de clasificatoare care sunt destinate pastrarii in perfecta ordine a documentelor. Acestea pot dispune de mai multe sertare care sunt prevazute cu sisteme solide de culisare si pentru prinderea dosarelor si dispun de inchidere centralizata.

Cele mai noi produse, precum si informatii despre gama de produse dulap metalic, vestiar metalic si clasificatoare le veti gasi de fiecare data pe hitmag.ro.