Pat masaj - Pat cosmetica

Pat masaj - Pat cosmetica

Sorteaza dupa:
Arata:

Pat masaj sau pat cosmetica pliabil este dedicat profesionistilor care sunt dispusi sa ofere celor interesati sedinte de masaj pentru refacerea tonusului muscular, dar si sedinte terapeutice la domiciliu care sunt indicate de catre medici ca metoda de refacere in urma unor interventii chirurgicale sau a traumatismelor suferite.

De ce sa optezi pentru mese de masaj?
Calitatea unui pat cosmetica (cosmetic) este esentiala pentru ca ofera simultan terapeutului un suport excelent pentru punerea in practica a tehnicilor de masaj corporal pentru relaxare sau refacere, dar si utilizarea drept pat cosmetica portabil datorita posibilitatii de configurare ce permite ridicarea si inclinarea mai multor zone.

Pentru alegerea unui pat masaj este important sa definiti exact cum il veti utiliza. In prezent oferta producatorilor este disponibila pe hitmag.ro, varietatea ei oferindu-va posibilitatea sa gasiti modelul care va satisface cel mai bine cerintele. Astfel, puteti alege un model de pat masaj cu doua zone care se va dovedi excelent pentru maseurii terapeuti la un pret foarte ieftin. La fel de simplu puteti opta pentru un pat masaj cu trei zone care poate fi un excelent pat cosmetica pentru cosmeticienii profesionisti.

Structura unui pat cosmetica este pliabila si poate fi construita din aluminiu sau lemn de densitate mare cum este fagul. De la bun inceput se observa ca stabilitatea si siguranta utilizarii sunt excelente, iar confortul persoanei care primeste masaj sau serviciul cosmetic este asigurat de grosimea de 8 cm a saltelei.

Produsele din aceasta gama sunt livrate cu o husa de protectie pentru saltea, precum si cu o husa solida cu manere pentru transport usor. Atat timp cat veti respecta indicatiile producatorului in privinta instalarii, intretinerii si depozitarii pentru oricare pat masaj veti achizitiona, utilizarea sa va fi disponibila timp indelungat.