Gratar electric

Sorteaza dupa:
Arata:

Gama accesoriilor pe care le utilizati in legatura cu petrecerea timplului liber in propriul spatiu rezidential definit printr-o curte, sau atunci cand aveti acces direct la spatii deschise in aer liber in deplasarile pe care le faceti in vacante, va conduce direct la ridicarea nivelului de confort, distractie si relaxare pe care le veti resimti.

Unul dintre cele mai cautate si atat de des utilizate accesorii pentru pregatirea mesei in spatii deschise este un gratar electric. Cu totii suntem de acord ca acest gratar electric devine esential in pregatirea preparatelor din carne si legume, fiind nelipsit de la petrecerile cu prietenii si familia si atat de bine primit incat nu ar putea sa lipseasca vreodata. Chiar si cand vremea nu este tocmai prielnica un gratar electric poate fi protejat usor pana la terminarea pregatirii alimentelor, in comparatie cu un gratar clasic.

Diferenta esentiala intre acest tip de gratare electrice si cele care functioneaza cu alta varianta de incalzire este esentiala in scurtarea timpului de pregatire si eliminarea efortului care, de regula, intervine atunci cand folositi un gratar clasic pe lemn sau carbuni.

Mai mult decat atat, pentru locatiile in care nu exista alimentare cu gaz, folosirea de gratare electrice, dar si a alor aparate pentru prepararea mancarii cum sunt cuptoarele electrice, este salutara pentru confortul zilnic al unei familii sau comunitati tip antrepriza de constructii care lucreaza la un proiect pentru o perioada determinata.

Gama de gratare electrice poate in acest moment sa satisfaca si cele mai speciale preferinte, atat din punct de vedere al capacitatii, formei, inaltimii de lucru, sau altor caracteristici pe care le puteti descoperi in prezentarile specifice fiecarui produs din raftul magazinului online.

Daca optati pentru un gratar electric pe care intentionati sa il folositi in spatiul deschis din gradina casei, cel mai convenabil este sa alegeti unul dintre modelele cu picioare. Acest tip de gratar electric este dotat cu un spatiu principal pentru prajirea, gratinarea sau coacerea alimentelor, precum si cu un spatiu special conceput pentru pastrarea la cald pe un suport gril a preparatelor ce sunt deja pregatite.  In plus modelele de gratare electrice au de regula o tava speciala, detasabila de suportul principal de lucru, in care se colecteaza grasimea care rezulta in urma pregatirii carnii.

Varianta fara picioare pentru gratare electrice va propune produse care se pot utiliza doar daca sunt asezate pe un suport, cu alte cuvinte nu vor fi folosite direct pe pardosea sau pe pamant. O masa obisnuita este cea mai buna solutie pentru asezarea de gratare electrice fara picioare, astfel ca inaltimea pentru lucrul cu ele va fi foarte convenabila.

In aceasta cateogorie de gratare electrice ati putea folosi un gratar electric simplu, fara capac, sau un gratar electric cu capac. Pentru cea de-a doua varianta avantajul consta in scurtarea timpul de preparare al macarurilor datorita faptului ca amble plite sunt incalzite si orice preparat este pregatit direct pe ambele fete.

Per total un astfel de produs este extrem de usor de utilizat si intretinut atat timp cat veti respecta instructiunile de punere in functiune, curatare si depozitare oferite de producator. Alimentarea la tensiune se face la reteaua de 220V, iar pentru curatare puteti folosi accesorii si detergenti asemanatori cu cei pe care ii utilizati pentru vesela obisnuita. Depozitarea unui gratar electric trebuia facuta numai dupa ce a fost curatat. Va fi acoperit pentru a-l proteja de praf si asezat intr-o incapare fara umezeala, la o temperatura peste zero grade Celsius.

In functie de locatia in care veti utiliza gratare electrice trebuie sa va asigurati ca instalatia electrica pe care o folositi pentru conectare este una sigura. Acest lucru este necesar pentru ca unele dintre modele au o putere de 2000W, lucru care poate conta atunci cand o priza, un prelungitor, sau chiar cablurile electrice din instalatie nu sunt pregatite sa suporte acest consum.

Daca sunt situatii in care informatiile din descrierea gamei de produse gratare electrice nu sunt suficiente, puteti sa colaborati direct cu magazinului online pentru a primi consultanta specializata.