Rafturi metalice

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Simplitatea si siguranta depozitatii pe rafturi metalice merita sa fie considerata oportuna in cadrul unui magazin, sau a unui spatiu de depozitare in general. Configurarea facila pe inaltime si latime in functie de spatiul disponibil este una dintre caracteristicile de baza pentru rafturi magazin.

In magazinul hitmag.ro sunt prezentate rafturi metalice pe care le montati usor in orice locatie de magazin sau depozit pentru marfuri si materiale, modelele si dimensiunile acoperind cele mai multe dintre solicitari.

In plus aveti la dispozitie mai multa incredere in privinta greutatii pe care o depozitati pentru ca varianta montarii de rafturi metalice este net superioara structural oricarei alte metode. Materialul din care sunt confectionate este suficient de rezistent pentru a sustine greutati, iar imbinarile sunt asigurate prin suruburi cu diametru special calculat incat sa nu existe pericolul forfecarii.

Un raft metalic in general este cu mult mai simplu de intretinut fata de unul din lemn sau alt material pentru ca vopsirea metalului din care sunt fabricate picioarele si blaturile este realizata in camp electrostatic si asigura un regim de utilizare indelungat, fara a fi afectat de umezeala sau actiunea razelor solare.

Fie ca veti avea nevoie de un singur raft metalic pe care il puteti folosi cu aceeasi utilitate in scopuri rezidentiale sau comerciale, fie ca aveti nevoie de mai multe rafturi metalice, treceti in revista toata gama de produse rafturi magazin ce este mereu actualizata cu alte modele si dimensiuni pe site-ul hitmag.ro.