Pat gonflabil

Pat gonflabil

Sorteaza dupa:
Arata:

Pentru confort si simultan disctractie in timpul anotimpului vacantelor la mare, dar si pentru sedere relaxata in propria piscina cadru metalic din gradina casei, accesoriile gonflabile vor fi extrem de pretuite. O saltea gonflabila joaca un rol dublu pentru ca o veti putea utiliza atat pe nisip sau iarba pentru a sta la soare, dar mai ales pe luciul apei dintr-un piscina de curte si cu atat mai mult la mare.

Avantajul pentru oricare model de saltea gonflabila este legat de dimensiunile foarte reduse pe care le are atat timp cat nu este umflata, incat depozitarea ei in extrasezon nu va deranja cu mai nimic locul din dulap. In schimb odata umflata aceasta saltea gonflabila aduce cu ea nu doar confortul relaxarii pe sol sau pe apa, ci si distractia legata de valuri si explorarea usoara a unor suprafete extinse de apa.

Ce este de remarcat si retinut atunci cand decideti sa cumparati saltele gonflabile comporta doua aspecte. Unul este cel practic si anume, achizitionarea unei pompe de picior pentru umflarea saltelei, iar celalalt, cel mai important dealtfel, siguranta utilizarii de saltele gonflabile in special cand acestea sunt folosite de catre copii care inca nu stiu sa inoate.

Indiferent daca veti folosi saltele gonflabile in piscina si cu atat mai mult la mare, copiii mici si in general cei care inca nu stiu sa inoate vor fi obligatoriu supravegheati de cel putin un adult pentru a evita intamplari periculoase. Pentru adulti, fie ca stiu sau nu sa inoate, deplasarea cu saltele gonflabile pe luciul apei marii trebuie sa se faca in limite rezonabile ca distanta fata de mal, limite ce sunt marcate cu semne de atentionare pentru iesirea in larg.

In aceeasi gama de produse gonflabile, insa care se incadreaza strict pentru a fi utilizate pe uscat, aveti de ales pentru odihna in casa sau la exterior cand vremea permite un pat gonflabil. Produsul este conceput pentru a fi utilizat de una sau doua persoane in functie de dimensiunile sale. Mai mult, puteti alege un pat gonflabil si in functie de greutatea persoanelor care il vor utiliza, ca atare acest pat gonflabil poate avea inaltime clasica sau dubla. Un pat gonflabil reduce semnificativ necesitatea de spatiu ocupat in special pentru camerele cu dimensiuni mici si devine cel mai util accesoriu al casei atunci cand aveti de primit musafiri care raman peste noapte.

Pe durata cand nu este utilizat acest pat gonflabil se pliaza usor si necesarul de spatiu pentru a-l depozita este cel putin rezonabil in comparatie cu beneficiul pe care il aveti la utilizarea lui. Retineti ca pentru un pat gonflabil este cu atat  mai mult necesara detinerea si utilizarea unei pompe pentru umflare, altfel timpul si efortul alocat ar putea fi mai greu de depasit.

Pentru completarea gamei de accesori gonflabile casa, gradina sau plaja, nu ezitati sa observati caracteristicile pentru un fotoliu gonflabil care poate deveni un obiect de mobilier adhoc pentru casele care inca nu sunt mobilate si cu atat mai mult pentru sederea in gradina in timpul verilor calduroase. Daca sunteti atrasi de drumetii acordati atentie si pentru o saltea autogonflabila care se transporta extrem de usor si pe care o puteti utiliza in cel mai scurt timp dupa scoaterea din bagaj.