Pavilion gradina

Pavilion gradina

Sorteaza dupa:
Arata:

Montarea unui pavilion gradina este deja una dintre cele mai accesate cerinte pe care proprietarii de spatii verzi din jurul proprietatii le solicita atunci cand doresc amenajari pentru petrecerea timpului liber. In sine un pavilion gradina sau cort gradina (cum i se mai spune) este de departe cel mai simplu de montat accesoriu pentru exterior pe care il puteti folosi pe durata sezonului cald in scop de umbrire.

Dimensiunile care sunt disponibile pentru corturi de gradina sunt atat de variate incat este suficient sa priviti oferta de produse pe site-ul hitmag.ro si sa gasiti exact ceea ce cautati. Forma si culoarea prelatei sunt si elemente pentru a le incadra corect in peisajul pe care il aveti la dispozitie, prin urmare alegeti si in functie de aceste criterii.

Este important sa cosiderati oportuna realizarea unui montaj de calitate cu respectarea instructiunilor date de producator si sa pozitionati orice pavilion gradina la o distanta suficienta de orice sursa de foc deschis. Gratie structurii din otel, montajul ferm asigura siguranta pentru pavilioane gradina ieftine atunci cand intensitatea vantului este ridicata.

Un pavilion gradina se poate constitui intr-un cadou excelent pentru o familie ce tocmai si-a terminat de construit casa, sau la fel de bine ar putea fi donat catre o instututie care acorda sprijn copiilor sau persoanelor in varsta.

Beneficiile unui pavilion gradina?

Un pavilion gradina este esential in timpul verilor calduroase, deoarece creeaza un spatiu ideal de relaxare, la umbra, in aer liber si in propria gradina pentru intreaga familie sau pentru cei apropiati.
Unul dintre beneficiile unui cort de gradina este copertina acestuia, special conceputa astfel incat sa fie rezistenta la actiunea razelor soarelui si la ploaie. Gama de produse este variata, fiind disponibile modele de culori, dimensiuni, forme si specificatii diferite, astfel incat orice cumparator sa poata gasi exact produsul pe care si-l doreste.
Deoarece e recomandat ca un cort pavilion de gradina sa fie strans atunci cand conditiile meteo devin extreme (de exemplu, cand vantul este foarte puternic), e important ca acesta sa fie usor de adunat, impachetat si depozitat. De aceea, un alt beneficiu este ca pavilionul de gradina ocupa un spatiu redus cand este strans, este usor de transportat si de amplasat.

Care sunt cele mai vandute pavilioane de gradina?

Cele mai vandute pavilioane de gradina ofera calitate si siguranta si pot fi amplasate pe orice suprafata. Forma patrata a acestora este cel mai des intalnita, deoarece ofera un spatiu mai mare care poate fi utilizat si este mai usor de integrat in perimetrul curtii.
Scheletul metalic care sustine copertina unui cort de gradina este unul dintre cele mai importante elemente, cel din otel fiind recunoscut pentru duritatea si rezistenta sa. De asemenea, cele mai apreciate materiale pentru copertina - cea care are rolul de a oferi umbra dorita - sunt cele care ofera protectie impotriva razelor UV si care sunt rezistente la apa.
Un plus il au pavilioanele care dispun si de pereti laterali cu fermoar, care au scopul de a tine la distanta tantarii, mustele si alte insecte. Si usurinta de instalare si de transport conteaza, de aceea in topul preferintelor cumparatorilor se numara acele corturi de gradina care nu necesita timp indelungat si eforturi mari pentru instalare si strangere.

Cum sa aleg un pavilion gradina?

Pentru a alege un pavilion gradina ideal, este bine sa se tina cont de dimensiunile spatiului in care acesta va fi amplasat, de numarul de persoane care se vor bucura de el, dar si de nivelul de siguranta oferit. In plus, pentru a fi o investitie pe termen lung, e important ca produsul ales sa fie unul de calitate, cu o durata de viata mare.
In timp ce culoarea, modelul si dimensiunile cortului de gradina depind mai mult de preferintele personale, calitatea depinde de materialele folosite in fabricare. De aceea, este bine ca scheletul pavilionului ales sa fie dintr-un metal rezistent, cum ar fi otelul, iar materialul copertinei sa aiba o densitate suficient de ridicata astfel incat sa ofere protectie eficienta impotriva razelor soarelui. In acelasi timp, e bine ca aceasta sa fie tratata UV si sa fie rezistenta la apa, pentru a nu-i fi afectate, in timp, aspectul si calitatea.