Seminee electrice

Seminee electrice

Sorteaza dupa:
Arata:

Beneficiile unui semineu electric?

Principalele beneficii ale unui semineu electric au legatura cu siguranta si confortul pe care le ofera. Deoarece modul sau de functionare este in totalitate electric, nu emana gaze toxice si nu exista niciun risc de intoxicatie, fiind o sursa de caldura eficienta care ii mentine in siguranta in permanenta pe utilizatori.
Alt beneficiu este ca semineul electric este simplu de utilizat, fiind insotit si de o telecomanda care permite pornirea/oprirea de la distanta. In plus, chiar daca semineul este mai ales destinat utilizarii in timpul sezonului rece, arzatorul sau poate fi folosit si in celelalte perioade ale anului.
Semineul electric are in componenta si un termostat, datorita caruia porneste automat cand temperatura din camera scade sub cea presetata de utilizator. Acest lucru ajuta atat la eficientizarea consumului de resurse, dar si la mentinerea unei temperaturi constante in incapere.
Un semineu electric este avantajos si din punct de vedere estetic, deoarece are un design modern, iar gama variata de modele, dimensiuni si culori permite cumparatorului sa aleaga produsul care se potriveste cel mai bine in locuinta sa, indiferent daca e vorba despre un semineu de colt sau de perete. Flacarile semineului electric sunt identice cu cele ale semineului clasic, nivelul de caldura produs este cel optim, astfel ca aceasta varianta este una dintre cele mai bune pentru a obtine confort si o atmosfera placuta in timpul iernii.

Care sunt cele mai vandute seminee electrice?
Cele mai vandute seminee electrice sunt cele simplu de utilizat, de dimensiuni medii, care au un design modern, se potrivesc in orice locuinta si care ofera maximul de protectie persoanelor din incapere.
Siguranta se numara printre cele mai importante criterii in alegerea unui semineu electric. De aceea, semineele care au in componenta sticla securizata si dispun de protectie pentru supraincalzire fac parte din categoria celor mai apreciate.
Deoarece mentinerea unei temperaturi optime in camera este importanta, semineele cu termostat reprezinta una dintre alegerile frecvente ale cumparatorilor. De asemenea, semineele care au mai mult de o treapta de putere au un avantaj, pentru ca ofera cumparatorului optiunea de a alege singur capacitatea la care doreste sa foloseasca semineul.

Cum sa aleg un semineu electric?
Alegerea semineului electric depinde de mai multi factori: suprafata camerei pe care acesta va trebui sa o incalzeasca, nivelul de siguranta dorit, modul in care este amenajata incaperea in care semineul va fi amplasat, nevoile pe care produsul va trebui sa le indeplineasca.
Masurarea camerei, dar si a spatiului disponibil pentru amplasarea semineului sunt pasi importanti care trebuie facuti inainte de achizitie. Cu cat suprafata camerei este mai mare, cu atat si semineul va trebui sa aiba o capacitate de incalzire mai ridicata. De exemplu, un semineu cu puterea de pana la 2000 W poate incalzi incaperi de pana la 20 m². Conteaza si locul unde va fi amplasat semineul, deoarece optiunile includ semineu de colt, semineu de perete, fiecare avand propriile caracteristici.\
In ceea ce priveste nivelul de siguranta, acesta este asigurat de modul de functionare a semineului si de materialele din care este fabricat. De exemplu, o alegere buna ar fi cea a unui semineu care ofera protectie pentru supraincalzire si a carui manta are, in componenta, sticla securizata.
Pentru un plus de confort, ideale sunt semineele cu termostat, deoarece asigura in permanenta temperatura presetata de utilizator.