Sezlong

Sezlong

Sorteaza dupa:
Arata:

Pentru relaxare alegeti cel mai placut mod de sedere pe sezlong la plaja ce sunt proiectate special pentru a oferi o pozitie confortabila si durabilitate de utilizare in timp. Odihna in aer liber merita sa fie pretuita si practicata cat mai des pentru ca aerul curat si adierea vantului ofera relaxare si oxigenarea corespunzatoare a organelor vitale.

Din gama de produse sezlonguri gradina echipa hitmag.ro va ofera posibilitatea de a alege modelul care se pliaza cel mai bine pe cerintele de confort personale. Puteti alege un sezlong pliabil simplu, extrem de usor datorita cadrului metalic din aluminiu si carui tesatura sintetica permite o curatare rapida cu apa.

In gama de sezlong gradina sunt listate si modele care dispun de o tetiera care va asigura o pozitionare excelenta a coloanei cervicale. Odihna pe un astfel de sezlong gradina poate fi considerata mult imbunatatita, efectul in timp al utilizarii fiind resimtit ca un beneficiu.

Ati putea incerca si varianta de sezlonguri de plaja cu parasolar, a carui structura totala poate fi ajustata in 5 pozitii pentru un confort deosebit. Este un model de sezlong gradina aparte pentru ca veti putea sta la soare in timp ce zona capului este ferita de radiatia directa.

Toate produsele din categoria sezlonguri beneficiaza de materiale de cea mai buna calitate si proiectare destinata utilizarii sigure pe termen indelungat. Depozitarea lor este facila nu doar pentru ca sunt pliabile, ci si datorita greutatii foarte mici a oricarui sezlong gradina pe care il gasiti in pagina dedicata pe hitmag.ro.