Scara aluminiu

Sorteaza dupa:
Arata:

Multe dintre activitatile zilnice pe care le desfasuram in spatiul rezidential, precum si in zonele comerciale sau de productie sunt de natura sa ne solicite accesarea unor spatii care se afla la o anumita inaltime fata de sol. Pentru depozitare sau preluarea de bunuri de pe rafturi, lucru la inaltime mica, activitati in livada casei sau firmei, o scara aluminiu este cel mai simplu si sigur mijloc prin care putem realiza aceste sarcini.

O scara aluminiu este proiectata in asa fel incat stabilitatea pe sol sa fie foarte buna atat timp cat este asezata pe o suprafata plana, iar greutatea cu care este incarcata structura nu depaseste specificatiile producatorului. Dur-aluminiul este un material foarte solid insa, ca orice material ce este inclus intr-un structura are limintele sale pe care este indicat sa nu incercam sa le depasim atunci cand utilizam o scara aluminiu.

Toate componentele pentru o scara aluminiu rezista la umiditate si temperaturi scazute sau ridicate, prin urmare acest tip de produs se incadreaza perfect in categoria de scari exterioare care nu necesita in mod special o intretinere aparte. Ca atare utilizarea lor in mediul umed sau in conditii de temperatura exterioara ridicata nu este o problema pentru ca nu se vor deteriora si nici nu va fi necesara folosirea unor metode speciale de protectie sau intretinere pe termen lung.

Cu toate acestea este de dorit ca o scara aluminiu, chiar daca stim ca este din categoria de scari exterior, sa fie curatata prin spalare cu lavete umede dupa fiecare utilizare care ar putea implica murdarirea elementelor sale, iar apoi depozitarea sa se face intr-un mediu protejat pentru a o pastra in buna stare estetica si functionala.

Atunci cand ati decis ca aveti nevoie de o scara metalica, primul aspect la care trebuie sa va ganditi este legat de inaltimea la care trebuie sa ajungeti pentru a va fi de folos in activitate. Este stiut ca lucrul la inaltime mica nu comporta probleme deosebite, prin urmare o scara aluminiu este tot ceea ce aveti nevoie. Cu toate acestea oricare scari exterioare veti utiliza este de dorit sa constientizati ca ridicarea de la sol pe o scara metalica chiar si la un metru inaltime trebuie sa o faceti doar atunci cand sunteti apt fizic si aveti o minima experienta in astfel de activitati la inaltime.

Apreciind corect inaltimea maxima la care trebuie sa lucrati folosind o scara metalica interior sau pentru exterior, veti cauta in magazinul de specialitate modelul care are inaltimea potrivita. Fiecare dintre modelele prezentate in categoria de scari exterioare are alaturat o prezentare in detaliu despre inaltimea de la sol a ultimei trepte, greutatea pe care o suporta acel model de scara aluminiu, numarul de trepte, precum si alte date importante legate de gabaritul acelui model de scara metalica.

Veti gasi scari aluminiu duble incepand de la cele mai putin inalte care au doua trepte si sunt de regula utilizabile in scopuri rezidentiale sau comerciale de mica anvergura si pana la scari aluminiu cu 8 trepte a caror inaltime de la sol la ultima treapta ajunge la 160 cm.

Pe langa aceste modele de scara aluminiu, pentru activitatile comerciale speciale unde este necesara accesarea unor cote de inaltime mari, puteti alege o scara aluminiu 3 tronsoane cu care se pot atinge  pana la 3 metri inaltime la ultima treapta dupa ce este extinsa. Cu siguranta daca nu aveti abilitatea de a utiliza scari exterioare la o astfel de inaltime solicitati ajutor specializat pentru a nu va pune siguranta personala in pericol.

Alaturand aceste informatii despre cum va puteti folosi in activitati zilnice acasa sau in activitatea de productie de unul dintre modelele de scari aluminiu care sunt disponibile in oferta magazinului specializat, aveti inca un motiv sa folositi ani la rand o scara de aluminiu ca fiind una dintre cele mai solide structural si simultan usoare din punct de vedere al greutatii in comparatie cu oricare alte modele asemanatoare.

Pentru informatii suplimentare despre o scara aluminiu de orice tip, sau despre conditiile de utilizare in general pentru scari aluminiu, solicitati amanunte echipei din magazinul specializat in vanzarea de scari exterioare.