Somiera, pat pliant - Hitmag.ro!

Somiera, pat pliant - Hitmag.ro!

Sorteaza dupa:
Arata:

Sa utilizati o somiera de calitate este sinonim cu a primi ore de somn odihnitor pentru a va putea reface organismul dupa o zi de activitate. Combinatia intre somiera si saltea reprezinta factorul cheie care ofera acel nivel de confort pe care fiecare dintre noi il cautam la odihna prin somn.

Nu este suficient sa detineti o saltea noua si adaptata greutatii si stilului de a dormi. In completare o somiera va oferi suportul perfect pentru o astfel de saltea, ii va asigura ventilare corespunzatoare si nu in ultimul rand elasticitate suplimentara, esentiala in ecuatia definirii calitatii intregului pat pentru odihna. Bineinteles exista si optiunea de pat pliant dar pentru n somn odihnitor, in detrimentul unui pat pliant se prefera o somiera cu saltea. Cand ai de ales dintr-o gama larga de paturi pliante este simplu sa iti alegi produsul potrivit

O somiera pat se alege in functie de spatiul pe care il detineti in conditiile in care inca nu ati cumparat inca salteaua. Este de dorit sa verificati dimensiunile de somiere pe site-ul hitmag.ro simultan cu dimensiunile disponibile pentru saltele. Fie ca veti alege o somierapat pentru o persoana sau o somiera dubla pentru doua persoane, fiecare model detine caracteristici speciale de calitate si constructie.

Cadrul si picioarele sunt confectionate din metal tratat special si vopsit in camp electrostatic, iar lamelele elsatice sunt din lemn de fag prelucrat incat sa suporte fara dificultate arcuirea si revenirea la pozitia initiala. In plus o somiera poate fi reglata in privinta inaltimii de la podea pentru ca picioarele ei sunt ajustabile.

Folosind ca suport pentru saltea o somiera primiti inca un beneficiu. Usurinta cu care puteti realiza relocarea ansamblului somiera - saltea, in alta pozitie in camera, ori in alta locatie. Este evidenta diferenta de greutate pentru o somiera in comparatie cu un pat confectionat din placi de PAL.

Cele mai multe informatii despre dimensiuni, greutate, calitate si tipul materialului pentru o somiera sunt disponibile in descrierea fiecarui produs din aceasta categorie pe site-ul hitmag.ro.
 

Care sunt beneficiile unei somiere?

O somiera pat bine aleasa este esentiala pentru un somn odihnitor si confortabil pentru coloana, mai ales in combinatie cu o saltea de calitate. Unul dintre beneficiile unei somiere este ca are o structura de rezistenta foarte buna, fiind prevazuta cu o bara metalica speciala in acest scop. De asemenea, durabilitatea somierei este asigurata de cadrul metalic de calitate folosit in fabricatie si de elementele din fag cu care acesta este imbinata.
Alt beneficiu este ca unele somiere au picioare reglabile pe inaltime, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate alege dupa bunul plac distanta la care sa fie patul fata de podea.
Nu in ultimul rand, o somiera noua, nedeformata, sustine postura corecta a coloanei in timpul somnului si permite odihna fara disconfort.

Care sunt cele mai vandute somiere?
Cele mai vandute somiere sunt cele rezistente in timp si care ofera sustinerea dorita. Somierele cu cadru metalic si care sunt prevazute, pentru cresterea nivelului de rezistenta, cu o bara metalica fata de profilul folosit perimetral, au avantajul de a fi protejate de deformarea in timp.
Somierele cu picioare reglabile sunt, de asemenea, in topul preferintelor, deoarece acestea ofera celui care le foloseste posibilitatea de a alege la ce inaltime doreste sa doarma. In general, sunt preferate acele somiere pat care suporta o greutate mai mare si care, implicit, au dimensiuni mai mari, indiferent daca vor fi folosite de o singura o persoana sau de doua, insa acest lucru depinde si de spatiul de care dispune cumparatorul.

Cum aleg o somiera?

Somiera aleasa trebuie, in primul rand, sa fie una de calitate, pentru a fi rezistenta in timp si pentru a oferi confortul dorit. Pentru aceasta, poate fi luata in calcul o somiera cu cadru metalic, deoarece este are o durata de viata mai mare.
Dimensiunile somierei sunt un alt criteriu important, dar alegerea celor ideale depinde de spatiul de care dispune cumparatorul si de scopul somierei. Daca, de exemplu, este vorba despre amenajarea camerei copilului, poate fi aleasa o somiera de dimensiuni mai mici, pentru o singura persoana. Daca, in schimb, este nevoie de o somiera pentru a inlocui vechiul pat matrimonial, este nevoie de una mai mare si care poate sustine o greutate mai ridicata.