Mobilier gradina

Mobilier gradina

Subcategorii

Pentru imbunatatirea si in mod special pentru folosirea la intregul portential oferit de un spatiu exterior in timpul sezonului cald, sau oricand temperaturile exterioare permit acest lucru, cautati cele mai utile produse printre care se numara o umbrela gradina si, de ce nu, un pavilion gradina.

Aceasta gama de produse sunt prezentate pe categorii in cadrul magazinului online specializat in produse cu care puteti dota spatiul rezidential al gradinii, sau spatii comerciale pe care le puteti extinde cu zone de tip terasa pentru clienti.

Cele mai des utilizate produse sunt cele din gama de umbrela gradina si sezlong gradina pentru simplul fapt ca sunt atat de usor de instalat si mutat dintr-o zona in alta, incat sunt perfect asimilabile cu oricare al obiect pe care il utilizam la interior. La fel de util se va dovedi un pavilion gradina atunci cand ati planificat o petrecere in aer liber si este necesara crearea unui spatiu pentru asezarea meselor pe care puneti platourile cu preparate culinare pentru oaspeti.

Cel mai important beneficiu pe care il veti primi de pe urma utilizarii unor produse cum sunt cele aratate este confortul obtinut cu efort financiar si fizic minime. Este stiut faptul ca aceste produse sunt confectionate din materiale usoare si rezistente pentru a le putea utiliza ani la rand atat timp cat sunt montate, demonatate si depozitate in conditii decente.

Pe cele mai multe dintre ele le veti achizitiona dupa o regula simpla pe care o puteti bifa cu usurinta - spatiul disponibil. Fie ca doriti sa montati o umbrela gradina, fie ca doriti sa cumparati un sezlong si cu atat mai mult daca doriti sa instalati un pavilion gradina, spatiul liber pentru amplasare este cel care dicteaza dimeniunile si numarul de obiecte pe care vreti sa le alegeti.

Daca un sezlong pliabil isi poate gasi locul relativ usor, unele umbrele de gradina pot avea inaltimea si diametrul suficient de mari incat sa nu poata fi asezate corespunzator in apropierea unor copaci sau a spatiului dintre un perete al casei si gardul de delimitare a proprietatii. La fel se poate intampla si in legatura cu un pavilion gradina si cu atat mai mult in cazul unui cort pavilion care de regula ocupa un spatiu destul de mare la sol si inaltimea sa poate fi considerata peste cea a unei persoane inalte.

In aceasta situatie este evident de ce este necesar sa puneti laolalta datele din teren cu cele pe care le gasiti in descrierile amanuntite pentru fiecare dintre aceste produse. In acest mod puteti alege umbrela gradina de la cea mai simpla varianta al carui diametru este de crica 2 metri pana la umbrela gradina care poate fi inclinata in functie de unghiul radiatiei solare si al carei diametru este de 3 metri.

In privinta produselor din gama pavilion gradina optiunile de alegere sunt multiple pornind de la pavilioane gradina ieftine fara pereti laterali si pana la diferite modele de pavilion gradina cu pereti laterali ficsi sau pavilion gradina cu pereti laterali pliabili.

Pentru un sezlong gradina optiunile sunt multiple pentru ca aveti de ales intre un sezlong gradina cu parasolar sau un sezlong gradina cu tetiera, ambele concepute special pentru a oferi maximul de confort pentru timpul petrecut in aer liber. Oricare sezlong va este pe plac il puteti asorta perfect cu umbrele de gradina pentru ca gama de culori este pastelata si permite asocieri foarte reusite.

Pentru depozitarea acestor modele de mobilier pentru gradina nu trebuie sa va imaginati ca este necesara o camera speciala. Prin simpla lor curatare si uscare inainte de a fi pliate, oricare sezlong, umbrela terasa sau pavilion gradina veti avea in curtea casei sau pe terasa comerciala, ele vor fi forte usor si rapid de pliat, iar depozitarea este suficient sa se faca intr-un spatiu ferit de actiunea directa a apei si pe cat posibil fara umezeala excesiva pe termen lung.

Oricand puteti planifica cum veti petrece timpul in sezonul cald, iar trecerea printre rafturile virtuale ale magazinului specializat care contin modele de umbrela gradina, diferite scaune tip sezlong sau spatii exterioare pentru petreceri de tip pavilion gradina, toate sunt pregatite sa va incante si sa amplifice confortul pentru timpul petrecut in aer liber.