Calorifer electric

Calorifer electric

Sorteaza dupa:
Arata:

Avantajul utilizarii unui calorifer electric se integreaza perfect ca solutie de completare a incalzirii pe timp de iarna, sau folosire a acestora in cazul in care nu exista alternativa pentru realizarea confortului ambiental din punct de vedere al temperaturii.

Gama de calorifere electrice ce este prezentata in pagina dedicata pe site-ul hitmag.ro va ofera cel putin o varianta care sa se adapteze necesitatilor, in functie de spatiul ce trebuie incalzit. Caracteristicile generale legate de partea electrica, dar si de beneficiile pe care le veti primi sunt detaliate in cadrul casetei cu informarii referitoare la fiecare calorifer electric in parte.

Primul avantaj il veti observa imediat dupa pregatirea de functionare a acestui radiator electric. Este vorba despre mobilitatea pe care o au deoarece sunt dotate cu sisteme de deplasare cu roti care faciliteaza o mutare simpla dintr-un loc in altul in interiorul apartamentului sau al casei. In plus acest sistem de deplasare asigura suficienta inaltime de la nivelul pardoselei precum si o stabilitate foarte buna.

Sistemele de protectie pentru radiatoarele electrice se remarca prin implicarea unui senzor de protectie la supraincalzire, precum si a unui termostat reglabil pentru control eficient al nivelul de incalzire si economie de electricitate.

Este important sa utilizati un radiator electric in instalatii sigure, prin urmare verificati daca nivelul de putere necesar functionarii poate fi sustinut de aparatajul electric reprezentat prin prize si siguranta fuzibila, dar si conductorii electrici ai instalatiei. Daca este necesar un prelungitor electric nu ezitati sa achizitionati unul de calitate si dimensionat corespunzator pentru puterea absorbita de un calorifer electric.

Intotdeauna cele mai actuale produse din gama calorifere electrice sunt disponibile pe site-ul hitmag.ro, iar echipa magazinului este pregatita sa va ofere informatii suplimentare.