Leagan copii

Leagan copii

Sorteaza dupa:
Arata:

Oferiti copiilor o bucurie in plus montand un leagan copii in aer liber, sau chiar in casa daca locul si conditiile de instalare sunt sigure. Sunt produse care au fost priectate incat sa ofere siguranta utilizarii acestora de catre copii de la 0 la 3 ani, fie ca sunt concepute pentru folosire prin agatare, fie ca sunt prevazute cu propriul suport de sustinere. Pentru siguranta copiilor toate produsele acestei game sunt certificate anterior punerii in vanzare pe site-ul hitmag.ro.

Este important sa acordati atentie montajului de leagan copii exterior atunci cand le ancorati de un suport. Inainte de orice, suportul pentru ancorare trebuie sa fie stabil si solid, iar legatura dintre sforile si/sau inelele de prindere a oricaror leagan copii sa fie perfect stranse. In plus verificati ca perimetrul unde se monteaza leagan copii gradina sa fie ferit de obiecte care ar putea fi lovite sau agatate in timpul miscarii leaganului. Nu este deloc de neglijat nici expunerea directa la razele solare a spatiului in care sunt folosite leagane copii gradina, pentru a elimina riscul de supraincalzire sau chiar insolatie al copilului.

Pentru copii foarte mici cumparati un leagan copii cu scaunel complet, care are spatar si element integrat de blocare intre piciorusele copilului. Este o masura foarte buna de siguranta prin care copilul nu are nicio posibilitate de a aluneca din acest model de leagan copii exterior.

Montajul se realizeaza individualizat in functie de fiecare tip de leagan copii. Indicatiile de montaj sunt oferite de catre producator odata cu produsul. Inainte de utilizare, dar si in timp, este important sa verificati daca ati bifat toate aceste indicatii pentru montaj leagan copii exterior.

Pentru orice nelamurire, dar si pentru a fi in ritm cu noile aparatii din gama de produse leagan copii, nu ezitati sa revizitati site-ul hitmag.ro.