Trambuline copii

Trambuline copii

Distractie asigurata cu trambulina de la Hitmag

De ce sa alegeti o trambulina pentru copii de la noi?

Sorteaza dupa:
Arata:


1, 2, 3 – Sariti! Distractia si veselia in aer liber nu au fost niciodata mai intense! Cu o trambulina de exterior copii ieftine, cei mici vor profita de fiecare moment in aer liber, pentru ca aceasta le ofera tot ce isi doresc – libertate de miscare, senzatii noi si surprinzatoare, posibilitatea de a petrece timp cu cei mai buni prieteni. Este achizitia perfecta pentru vacantele de vara, dar si pentru spatii de joaca acoperite, astfel incat buna dispozitie sa nu se opreasca din cauza vremii.

Va oferim garantia unor produse de calitate, rezistente, concepute cu un design ce ofera siguranta si din materiale prietenoase cu cei mici. Gama de trambuline copii spartan de vanzare si accesorii trambulina de pe aceasta pagina a fost special creata pentru a indeplini cerintele dumneavoastra de spatiu si de utilitate, produsele putand fi folosite atat la exterior, cat si la interior. De aceea, le puteti gasi in mai multe variante de dimensiuni, care sa se potriveasca perfect in gradina si in spatiul de joaca, putand fi, de asemenea, montate printr-un sistem facil.

Intrucat stim cat de mult indragite de copii sunt aceste saltele de sarit, va putem confirma ca sunt pe cat de rezistente in timp, pe atat de satisfacatoare ca pret.

Avantajele pentru sanatatea copiilor folosirea unei trambulina :

Miscarea si petrecerea timpului in aer liber sunt prioritare in cresterea fizica si psihica sanatoasa a oricarui copil. Cu ajutorul unei trambulina pentru copii, va asigurati ca cei mici petrec suficient timp afara si in miscare, dar, mai ales, simtindu-se bine. Este important sa ii incurajati catre activitati care ii dezvolta fizic si care le creeaza, totodata, placere, iar aceasta optiune nu poate fi mai distractiva.

Dimensiunile disponibile sunt dupa cum urmeaza:
trambulina 140 cm
trambulina 180 cm
trambulina 240 cm
trambulina 305 cm
trambulina 366 cm
trambulina 427 cm

Mai mult, o trambulina este  perfecta pentru petrecerile in gradina, fie alaturi de amicii copiilor, fie cele in familie. Ele ofera prilejul unor momente pline de voiosie pentru copii de toate varstele.