Soba pe gaz pe Hitmag.ro!

Soba pe gaz pe Hitmag.ro!

Sorteaza dupa:
Arata:

De ce sa cumparati o soba pe gaz / soba pe butelie

Avantajele incalzirii locuintei cu gaze naturale sunt numeroase, acestea incluzand confortul, economia de energie, costurile reduse, aprovizionarea sigura si avantajele pentru mediu. Va prezentam avantajele majore pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza in privinta incalzirii locuintei cu o soba pe gaz / soba pe butelie.

Resursa fiabila

Spre deosebire de electricitate, furnizarea de gaze naturale nu este afectata de vreme. Livrarea gazelor prin conducte subterane nu va fi afectata de furtuni, si astfel nu va fi intrerupta aprovizionarea; in acest fel,  locuinta dumneavoastra va ramane incalzita indiferent de ceea ce se intampla in exterior.

Caldura instantanee

Unul dintre cele mai mari beneficii atunci cand folositi gaz  natural este faptul ca incalzirea este instantanee. De indata sistemul de incalzire va fi pornit, arzatorul se aprinde si caldura incepe sa curga in casa dumneavoastra. Nu veti astepta nenumarate ore ca in cazul incalzirii lente - o atmosfera confortabila poate fi creata imediat. Imaginati-va confortul pe care vi-l aduce un sistem care poate fi pornit printr-un simplu comutator, fara a fi necesar sa strangeti si sa asezati cu grija lemne de foc, a le aprinde si a alimenta constant soba pe gaz pentru a crea temperatura dorita.

Ardere curata

Spre deosebire de incalzirea cu lemne sau carbuni, gazul natural nu degaja fum, cenusa sau mirosuri neplacute. Din acest motiv o soba pe butelie tinde sa aiba o durata mai mare de functionare, si necesita mai putina intretinere decat alte tipuri de incalzitoare.

Costuri reduse

Gazele naturale sunt mai putin costisitoare decat energia electrica. Desi costul initial necesar achizitionarii unui sistem de incalzire cu gaze poate fi mai mare, acesta va fi amortizat de costurile de functionare, economisind astfel pe termen lung sume importante de bani. Este cunoscut faptul ca incalzirea si racirea unei locuinte utilizeaza mai multa energie decat toate celelalte procese utilitare la un loc, inclusiv gatitul, incalzirea apei, iluminatul si electrocasnicele, de aceea costurile aferente incalzirii nu sunt deloc de neglijat.

Incalzire flexibila

Sistemele moderne de incalzire va permit sa va compartizati locuinta in diferite zone astfel incat sa va bucurati de tot confortul incalzirii centrale fara a fi necesara incalzirea totala a fiecarei incaperi din casa, economisind astfel bani si energie. Incalzirea cu gaz degaja de asemenea un flux constant si consistent de caldura, indiferent de temperatura din exterior, si spre deosebire de sistemele de incalzire cu ciclu invers, nu va usuca ochii.

Emisii de carbon reduse

In comparatie cu carbunele sau petrolul, gazul natural produce emisii de carbon foarte scazute - cu aproximativ 70% mai putine decat alti combustibili fosili. De fapt procesul de combustie al gazelor naturale este aproape perfect, datorita cantitatii minime de substante chimice emise ca poluanti in atmosfera in momentul arderii. Rezidurile rezultate vor fi reprezentate de o cantitate mica de sulf, mult mai putin dioxid de azot, si nici un deseu solid.

In concluzie, incalzirea locuintei cu o soba pe gaz este mai ieftina, mai convenabila, mai confortabila si mult mai putin poluanta decat alternativele pe lemne, carbuni sau electricitate.