Leagan copii

Leagan copii

Sorteaza dupa:
Arata:
Leagan copii 1 loc plastic

TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate din tara Descriere:&nb..

49.90lei
Leagan cu spatar T bar

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 20 Lei in orice localitate d..

139.00lei
Leagan baby lux spatar inalt

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 15 Lei in orice localitate d..

149.00lei
Leagan copii 0 - 3 Ani +

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 20 Lei in orice localitate d..

235.00lei
-28%
Leagan copii gradina 2 locuri

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: 20 Lei in orice localitate d..

485.00lei 349.00lei
Leagan baby gradina

GARANTIE: 12 Luni TERMEN DE LIVRARE: 24 - 48 ore COST TRANSPORT: Gratuit in orice localitate ..

549.00lei

Oferiti copiilor o bucurie in plus montand leagane copii in aer liber, sau chiar in casa daca locul si conditiile de instalare sunt sigure. Sunt produse care au fost priectate incat sa ofere siguranta utilizarii acestora de catre copii de la 0 la 3 ani, fie ca sunt concepute pentru folosire prin agatare, fie ca sunt prevazute cu propriul suport de sustinere. Pentru siguranta copiilor toate produsele acestei game sunt certificate anterior punerii in vanzare pe site-ul hitmag.ro.

Este important sa acordati atentie montajului de leagane copii atunci cand le ancorati de un suport. Inainte de orice, suportul pentru ancorare trebuie sa fie stabil si solid, iar legatura dintre sforile si/sau inelele de prindere a oricaror leagane copii sa fie perfect stranse. In plus verificati ca perimetrul unde au fost montate leagane copii gradina sa fie ferit de obiecte care ar putea fi lovite sau agatate in timpul miscarii leaganului. Nu este deloc de neglijat nici expunerea directa la razele solare a spatiului in care sunt folosite leagane copii gradina, pentru a elimina riscul de supraincalzire sau chiar insolatie al copilului.

Pentru copii foarte mici cumparati leagane copii cu scaunel complet, care are spatar si element integrat de blocare intre piciorusele copilului. Este o masura foarte buna de siguranta prin care copilul nu are nicio posibilitate de a aluneca din acest model de leagane copii gradina.

Montajul se realizeaza individualizat in functie de fiecare tip de leagane copii. Indicatiile de montaj sunt oferite de catre producator odata cu produsul. Inainte de utilizare, dar si in timp, este important sa verificati daca ati bifat toate aceste indicatii pentru montaj leagane copii.

Pentru orice nelamurire, dar si pentru a fi in ritm cu noile aparatii din gama de produse leagane copii, nu ezitati sa revizitati site-ul hitmag.ro.