Ingrijire la domiciliu, saltea antiescara

Sorteaza dupa:
Arata:
Saltea antiescare de rezerva

Saltea antiescare tip fagure cu pompa de inalta anduranta, este recomandata celor care sunt nevoiti ..

99.00lei
-32%
Saltea antiescara fagure Medplus

Saltea antiescare tip fagure cu pompa de inalta anduranta, este recomandata celor care sunt nevoiti ..

349.00lei 239.00lei
Saltea antiescara tubulara Medplus

Saltea antiescare tip cilindru cu pompa de inalta anduranta, este recomandata celor care sunt nevoit..

499.00lei
Saltea antiescara  Dyna Form albastra

Salteaua antiescare model Dyna-Form - conceputa pentru utilizatorii cu risc in dezvoltarea esca..

999.00lei
Saltea antiescara  Dyna Form mov

Salteaua antiescare model Dyna-Form - conceputa pentru utilizatorii cu risc in dezvoltarea esca..

999.00lei

O saltea antiescara este indicata in prevenirea escarelor, sau pe durata tratamentului dupa aparitia acestora, in cazul persoanelor imobilizate la pat din diferite motive medicale. Escarele sunt printre cele mai periculoase si greu de tratat rani care se produc prin presiunea exercitata de greutatea corpului asupra unor zone ale acestuia.

Eficienta este dovedita pentru o saltea antiescare si in marea majoritate a cazurilor prevenirea este de dorit prin folosirea acestui produs medical pe durata imobilizarii la pat a pacientului. Chiar si in cazurile in care escarele sunt instalate, insa a fost declansat un tratament medical, o saltea antiescare nu poate fi substituita cu nimic altceva si concura direct la reusita tratamentului si imbunatatirea evidenta a starii de sanatate a pacientului.

In functie de starea in care se afla pacientul si cu ajutorul indicatiilor medicului curant, alegeti cea mai potrivita saltea antiescara ce este disponibila pe site-ul hitmag.ro.

Functionarea pentru o saltea antiescare se bazeaza pe pomparea si evacurea continua a aerului furnizat de pompa cu care este dotata. Aceasta miscare a aerului se face intr-un circuit dublu si separat de camere pentru aer. In acest mod o saltea antiescare va avea zone de presiune diferite pe toata suparafata sa, aplicandu-se un masaj continuu si total al zonelor cu care corpul intra in contact cu salteaua.

Rezultatul utilizarii continue a unei saltea antiescara este repunerea in circulatie normala a sangelui in zonele de presiune si eliminarea riscului aparitiei escarelor sau grabirea vindecarii celor care sunt deja prezente.

Daca nu aveti toate informatiile despre beneficiile certe oferite de folosirea de saltea antiescare, consultati medicul sau solicitati-le echipei hitmag.ro.