Incalzire terasa

Incalzire terasa

Sorteaza dupa:
Arata:
Arzator corp tabla Zilan, 1 arzator, putere 3kw

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

64.00lei
Arzator fonta Zilan, 3 arzatoare, putere 9kw

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

129.00lei
-32%
Soba gaz GPL EcoStar 198D, 3 trepte de putere, sistem siguranta lipsa gaz

Soba pe gaz GPL Butelie, Putere Max 4.100 W, cu 3 trepte de putere, portabila pe roti, aprindere pie..

365.00lei 249.00lei
Soba gaz Zilan 8458, 3 trepte de putere, sistem siguranta lipsa gaz

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

399.00lei
Soba gaz Tesy 168D, 3 trepte de putere, sistem siguranta lipsa gaz

Garantie Transport Livrare 1 AN 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

430.00lei
Incalzitor terasa Alcopa 10Kw

Garantie Transport Livrare 2 ANI 15 Lei - Toata Tara 24 Ore ..

549.00lei

Metinerea confortului in spatii exterioare cum sunt terasele se poate realiza excelent prin folosirea unor sisteme specializate pentru incalzire terasa. Aceste dispozitive de incalzire terasa functioneaza ca surse radiante caloric si sunt alimentate prin intermediul unor butelii cu combustibil propan sau butan.

Nivelurile de securitate in timpul utilizarii sunt la cel mai inalt grad deoarece producatorii trebuie sa demonstreze ca produsele lor repecta in timpul functionarii toate normativele europene in privinta folosirii de gaze imbuteliate sub presiune in recipienti specializati.

Ca atare pe site-ul hitmag.ro veti putea alege produse dedicate pentru incalzire terasa ale caror specificatii si detalii in privinta consumului si modalitatilor de utilizare sunt prezentate in descrierile acestora.

Manevrabilitatea si folosirea usoara sunt foarte bune pentru ca sistemele de incalzire terasa sunt dotate cu roti pentru deplasare, iar secventa de pornire se face prin intermediul unui buton ce actioneaza dispozitivul piezoelectric pentru aprinderea flacarii.

Securizarea utilizarii este bazata pe trei niveluri si anume: sistemul de protectie care depisteaza lipsa flacarii, sistemul de protectie care monitorizeaza prezenta oxigenului si sistemul de protectie care opreste alimentarea cu combustibil in cazul rasturnarii dispozitivului pentru incalzire terasa.

Bazandu-va pe aceste prime informatii, verificati cu atentie toate detaliile pe site-ul hitmag.ro si veti avea posibilitatea de a alege sisteme incalzire terasa in coordonare cu spatiul in care doriti sa le utilizati. Profitati prin urmare de aer curat chiar si atunci cand temperaturile de seara incep sa scada punand in functiune un sistem eficient de incalzire terasa.