Aparat aerosol cu ultrasunete - Aerosoli cu adrenalina - Aerosoli tuse copii

Aparat aerosol cu ultrasunete - Aerosoli cu adrenalina - Aerosoli tuse copii

Ce este un aparat cu aerosoli, sau nebulizator?

Aparatele cu aerosoli sunt folosite in industria medicala pentru a transforma medicamentul din forma lichida, intr-o suspensie care "pluteste" in aer formata din microparticule. Cu ajutorul unor masti speciale, medicamentele sunt inhalate direct in plamani. Aceste aparate sunt ideale pentru tratarea afectiunilor respiratorii: bronsita, sinuzita, alergii, tulburari pulmonare, etc..Avantajul lor este ca micro-picaturile de medicament ajung direct in zona inflamata, facand vindecarea mult mai rapida si mai facila. Sunt ideale pentru tratamentul acasa al copiilor sau adultilor, nemaifiind nevoie deplasarea lor la o clinica specializata pentru administrarea substantei medicamentoase.

Tipuri de nebulizatoare

Din punct de vedere constructiv nebulizatoarele se impart in 2 mari categorii:

  • Aparate aerosoli cu ultrasunete - aici se foloseste un cristal care functioneaza la o frecventa foarte mare, aceasta oscilatie transformand medicamentul in aerosoli.
  • Aparate aerosoli cu piston - se foloseste un minicompresor care genereaza aer comprimat, acesta pulverizand particulele de medicament.

Cum alegem

Pentru a va usura alegerea, mai jos va redam diferentele principale care apar intre aceste 2 tipuri de aparate:

Zgomot:

  • Aparatele cu ultrasunete practic nu fac zgomot - nu se simt, nu se aud, nu vibreaza. Datorita acestei caracteristici, chiar si in somn li se poate administra micutilor doza de medicament.
  • Aparatele cu piston, fac un pic de zgomot care poate fi deranjant, mai ales pentru copii mai mici

Recomandare: Daca cumparati produsul pentru copii mici este de dorit a se achizitiona un produs cu ultrasunete.

Flexibilitate

Aparatele cu ultrasunete pot fi folosite in diverse unghiuri de dispersie a substantelor astfel incat se pot administra copiilor chiar si in timpul somnului. Exista posbilitatea ca uneori, imediat dupa administrare, copilul sa prezinte o canitate de mucus marita astfel incat trebuie sa fim atenti la acest aspect.

Dispersie

Aparatele de aerosoli cu ultrasunete sunt folosite pentru o gama mare de medicamente (dexametazona,etc.), dar trebuie avut in vedere ca nu pulverizeaza (nebulizeaza) si substantele uleioase folosite in anumite afectiuni.

Va invitam sa descoperiti produsele din magazinul nostru online - suntem siguri ca veti gasi un pret pe masura asteptarilor Dvs!

 

Subcategorii